su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçAlright teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

su kaçağı bulmaSu kaçağı tespitisu sızıntısısu sızıntısı tespit cihazlarısu tesisatı onarımları

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların başında; fiyatının ne su tesisatçısı kadar olduğudur. Fakat bu konuda Web bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Muslukları ve Tuvaletleri su kaçağı tespit Kontrol Edin: Muslukları, tuvaletleri ve duş başlıklarını iyice kontrol edin. Sızıntılar, suların damlaması veya sızdırması su tesisatçısı gibi belirtilerle kendini gösterebilir.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit su tesisatçısı eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Bir diğer önemli su kaçağı tespit nokta ise firmamız kurumsal firma olması ve elinde yeterli derecede makinelerin olmasıdır.

Report this wiki page